Akdora Elite Hotel and Spa
nullnull

Kontakt

011 240 14 13

063 44 33 11

063 44 33 11

063 44 33 11

info@tipotravel.com

Mileševska 51, Beograd

Akdora Elite Hotel and Spa

Turska - Side

4.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Turska
Side

Ukupno noćenja

Ukupno dana

Posalji upit

Ukoliko nisi siguran, kontaktiraj

Ime i prezime

Telefon

Email adresa

Broj odraslih putnika

Broj dece

Koliko deca imaju godina

Budžet u eurima

Destinacija

Termin

Vrsta prevoza

Dodatne napomene vezane za putovanje

Poruka

Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja

Opis destinacije

Side se nalazi na mediteranskoj obali turske rivijere. Predstavlja turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora. Osim amfiteatra, poznati su vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Danas je Side jedan od najatraktivnijih primorskih gradića, sa lepim centrom grada i pešačkom zonom, brojnim kafeterijama, restoranima, suvenirnicama. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun. Pripada gradu Side i prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama. Letovanje u mestu Side je odličan izbor kako za parove, tako i za porodice sa decom zbog brojnih sadržaja koje nude brojni hoteli.

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP
ANTALIJSKA I EGEJSKA REGIJA

TURSKA - IDEALNAN ODMOR

Alanja, Antalija, Kemer, Belek, Bodrum, Marmaris, Kušadasi, Side, Izmir, Fetije, Sarimsakli. Ekskluzivni All Inclusive hoteli. Avio i autobuski araznžmani.

NAJPOPULARNIJA DESTINACIJA

GRČKA - MORE I ANTIKA

Kasandra, Sitonija, Atos, regija Svetog Đorđa, Olimpska regija, Jonska regija, Krf, Rodos, Krit, Lefkada, Kefalonija, Mikonos, Skiatos, Tasos...

FENOMENALNA PONUDA HOTELA

ŠPANIJA - HIT DESTINACIJA

Kosta Brava, Kosta Dorada, Kosta del Sol, Majorka, Tenerife. Avio aranžmani, hotelski smeštaj.

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.